Home Webdesign Hosting Service Computers Contact Bestel Nu Info Bestel Nu Info Bestel Nu Info Over Ons Domeinnaamregistratie Tarieven Aanbiedingen
Domeinnaamregistratie

Via Alyas webdesign en Computertechniek kunt u snel en eenvoudig een domeinnaam registreren.Controleer hieronder of de door u gewenste domeinnaam nog beschikaar is. Het is Verstandig om een sterke domeinnaam te kiezen die makkelijk te onthouden is. Dit kan uw bedrijfsnaam zijn maar u kunt ook kiezen voor pakkende titel, activiteit of product dat betrekking heeft op uw website. De keuze van uw domeinnaam is ook van invloed op de vindbaarheid in de zoekmachines. Onze webdesigners kunnen u adviseren bij uw keuze voor een domeinnaam. Als u een domeinnaam heeft uitgekozen kunt een keuze maken uit onze hostingpakketten. Het is belangrijk dat u een pakket kiest dat het beste bij uw wensen past. De aangevraagde is binnen één werkdag actief. Zodra de domeinnaam actief is kunt u uw domein met e-mail en website in gebruik nemen. Wilt u een domeinnaam aanvragen? Klik hier.

Wij kunnen ook uw domeinnaam verhuizen. U behoudt dan uw domeinnaam maar wisselt van hostingpakket en server. Wilt u uw domeinnaam verhuizen? Klik hier.