Home Webdesign Hosting Service Computers Contact Bestel Nu Info Bestel Nu Info Bestel Nu Info Over Ons Domeinnaamregistratie Tarieven Aanbiedingen
Service

Alyas computertechniek biedt u de volgende service diensten aan:

Reparatie

Tegen gunstige prijzen repareren wij uw computer of helpen u met problemen! Computerreparaties gebeuren in onze werkplaats, voor het oplossen van problemen met uw computer komen we ook bij u thuis. Wij leveren zowel aan Particulieren als Bedrijven.

ADSL en Kabelinternet

Staat u op het punt over te schakelen op een snelle internetverbinding maar denkt u waar moet ik beginnen en ik ben niet zo technisch om dit allemaal zelf te installeren dan hoeft u niet langer te twijfelen. Alyas biedt u advies op maat, tevens complete installatie.

Online Videopresentaties

Heeft U bijzondere wensen ? Laat dan Uw website aanpassen aan de eisen van de toekomst. Wij beschikken over de mogelijkheden van het online zetten van Uw bedrijfsvideopresentatie via uw website. Laat uw klanten zien wat u beweegt.

Videomateriaal op DVD

Wij bieden eveneens de mogelijkheid om uw (oude) video-materiaal van bijvoorbeeld uw Bruiloft, kinderen of vakanties etc. digitaal vast te leggen op DVD. Bewaar al uw unieke waardevolle opnamen op DVD, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Digitale Televisie

Digitale Televisie via Canal Digitaal of TV Home is sterk in opmars. Ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres voor de technische ondersteuning van uw installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld schotelantennes.

Voor onze Tarieven? Kijk op onze Tarieven pagina.